lørdag 31. desember 2011

Velkommen til Tacticalopsgear

Denne bloggen kommer til å ta for seg forskjellig taktisk utstyr, være seg law enforcement eller militært utstyr.
Vi er to personer som driver denne, Harald og Glenn, og vi har erfaring fra politi og militær tjeneste i inn og utland. Begge er genuint interessert i å finne de mest optimale løsninger når det kommer til utstyr vi bruker i tjenesten, og ser på dette som en fin måte å kommunisere våre erfaringer på.

Litt om oss som driver denne bloggen.
Harald: har 6 års erfaring fra polititjeneste og er en aktiv pistolskytter på fritiden. Han har i tillegg 3 års erfaring fra utenlandstjeneste med Forsvaret, og er en habil Krav Maga utøver.

Glenn: 9 års erfaring fra Forsvaret der 3 av disse er i utenlandstjeneste. Har en bred plattform innenfor Hæren og jobber der til daglig. I tillegg er han en aktiv friluftsmann både til lands og vann, og vil kunne trekke erfaringer fra dette inn i denne bloggen.

Vi kommer til å teste ut en del utstyr som vi har, og som vi låner av andre. Vi har ingen avtale med noen leverandører så vi er avhengig av å få ta i utstyret vi ønsker å teste selv. Glenn kommer i tillegg til å la soldater i sin avdeling teste ut en del utstyr, slik at man får et så "objektivt" inntrykk som mulig.

Utstyr som kan avsløre kapasiteter for norske styrker i utlandet, det være seg våpensystemer eller kritisk utstyr kommer ikke til å bli omtalt på denne siden.
Håper du har glede av å følge denne bloggen, og vi svarer mer enn gjerne på spørsmål du har om diverse utstyr vi tester ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar